Het Sportstrand

Het sportstrand bestaat uit twee multifunctionele beachsportvelden, uitgerust met zes volleybalnetten van Funtech, waardoor de velden snel geschikt gemaakt kunnen worden voor verschillende sporten, zoals volleybal, tennis, rugby, korfbal, rugby, handbal en voetvolley, uiteraard allemaal in de strandvariant.

Zoals het een strand betaamt is er ook water aanwezig, namelijk Zwembad de Krommerijn. In verband met de veiligheid is het echter niet toegestaan om in de avonduren te zwemmen in combinatie met het gebruik van de beachvelden. Overdag, wanneer de badmeesters aanwezig zijn kan dit uiteraard wel. Wil je ‘s avonds na het sporten toch afkoelen, maak dan gerust gebruik van de buitendouche.

Sportstrand Krommerijn beschikt tevens over een bar, waar na het sporten een verfrissend drankje gedronken kan worden.

Bereikbaarheid:
Zwembad Krommerijn is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en de bus- & tramhalte (vanaf dit najaar zelfs met tram) ligt recht voor de deur. Uiteraard moedigen we iedereen aan om gewoon lekker met de fiets te komen en alvast warm te trappen voor je de beachvelden op gaat.